loading

Услугите, с които Chef Dimov consult може да ви помогне, варират от:

-Меню и разработване на рецепти; 

- Разработване на продукти

-Иновативни концепции

-Развитие на бизнеса | Разширяване

-Избор на технологично оборудване

- Управление на разходите

-Обучение на персонала

-Концепция и дизайн 

-Остойностяване на менюто

-Оперативно планиране ръководства и избор на системи. 

-Фотография и стайлинг на храна

-Chef Dimov consult може също да предостави пълни оперативни оценки и анализ на ресторанта, хотела и кетъринг компанията.

Услуги

> Разработка на меню и рецепти

Можем да дадем тласък на менюто ви, като предоставим авангардни предложения за ограничено време или нови елементи от менюто, които да допълнят съществуващото ви меню. Нашите услуги също така включват оперативни оценки и препоръки за подобряване. Нашата цел е да ви помогнем да станете по-печеливши и успешни . Ценообразуване и очаквана печалба И най-доброто и атрактивно предложение във Вашето меню губи смисъл, когато цената му плаши клиентите. Истината е, че за да се получи печалба, трябва да се спазва баланса между приходите и разходите. Разбира се в никакъв случай не можете да си позволите компромис с качеството. След изготвяне на Вашето меню го калкулирайте, за да разберете себестойността на всяко ястие. Ако след добавената надценка цената скача главоломно и няма да има кой да го закупи сменете даденото ястие.Каквото и да правите не забравяйте от време на време да “ъпдейтвате” менюто в ресторанта си.

> Разработване на продукти

Иновацията е същността на успеха. Главният готвач Chef Николай Димов подпомага клиентите с разработването на идеи и нови приложения за храни. Да останеш в челните редици на хранително-вкусовата промишленост е от решаващо значение. Законът и причината за необходимостта от промяна на рецепта може да изискват промени в продукта; обаче потребителското търсене на нови продукти е това, което безмилостно движи пазара на храни. Главният готвач Николай Димов предлага консултация относно новата продуктова стратегия и всички етапи от оценката и тестването до пускането на пазара. Подобряване на вкуса Храната, която изглежда апетитна, трябва да е вкусна. Тенденцията е да се яде по-здравословна храна, която същевременно е и по-вкусна. Chef Николай Димов е експерт в променянето на рецепта, за да подсили вкуса. Той работи по процеса на създаване на нова продуктова концепция, като дава своя кулинарен опит.

> Иновативни концепции

Главният готвач Николай Димов предоставя експертни насоки при създаването на концепции чрез познания от първа ръка за нуждите на потребителите и пазарните тенденции. Той предлага почти три десетилетия опит в сферата на храната и гостоприемството. Услугите се фокусират върху разработването на разумни идеи и създаването на стратегия за реализиране на желаната цел/и .Може да даде тласък на вашата концепция, като предостави авангардни предложения за ограничено време или нови елементи , които да допълнят съществуващата ви концепция. Нашият процес на разработване на концепция може също така да включва пълни оперативни оценки и анализ. Нашата цел е да ви помогнем да станете по-печелившо и успешно Заведение .

> Фотография и стайлинг на храна

CD consult работи съвместно с опитни фотографи, за да покаже вашите продукти по начин, който ги прави привлекателни за крайния краен потребител. 

> Развитие на бизнеса | Разширяване

Шеф Димов има богат опит в областта на бизнес развитието. Той помага на клиентите да определят техния целеви пазар и да поставят цели в процеса на изграждане на устойчив бизнес. Проектиране на пространства и оборудване на кухни, разработване на рецепти и хранителни продукти, безопасност на храните, персонал, трудово законодателство и регулаторни изисквания на местността са само някои от елементите, които трябва да бъдат взети предвид, и аспектите, които могат да бъдат разгледани от консултантските услуги на CD consult

> Избор на технологично оборудване

Технологичното обзавеждане има важна роля в цялостното функциониране на заведенията за хранене. Пълният технологичен цикъл на получаване, съхраняване, обработване и продажба на кулинарния продукт не би могъл да се осъществи без наличието на подходящо оборудване. В тази връзка е необходимо при решението за покупка на дадено съоръжение да се вземат предвид някои важни фактори, свързани с техническите, технологичните, експлоатационните и икономическите му характеристики.

> Управление на разходите

Управление на разходите, контролът върху разходите за храна и труд води до рентабилност. Балансирането на разходите и качеството изисква спазване на система за управление на разходите. Очертаването на ключовите фактори и създаването на система за управление е просто друг начин, по който Chef Димов помага на клиента да постигне бизнес целите.

Към началната страница